PoyrazHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
İlgili yaşadığınız durum için üzgünüz lakin tarafımızdan bu denli bir silinme işlemi kesinlikle gerçekleşmez.
Sitenizde veya yazılımınızda bir açık olabilir yada şifrenizi çaldırmış olabilirsiniz.
Talep etmeniz durumunda log kayıtları incelenir.
Ayrıca bu konu ile ilgili direk whatsapp üzerinden personel arkadaşımıza yazacağınıza destek talebi açıp direk şikayet konusu açmak doğru değildir.
Ayrıca disk boşaltmak için kesinlikle verilerinizi silmeyiz, sunucu üzerinde rahatsızlık verecek bir boyut taşıyorsa incelenir.
.zip .rar gibi dosyalar +10mb üzerindeyse haftalık olarak otomatik sunucumuzdan silinir. Bu durum firmamız ilk faaliyete geçtiği günden beri hizmet sözleşmemizde dahil olan bir durumdur.
Evet personel ile direk wp den iletişime geçmek doğru değil o konuda haklısınız. zip olanları silin ona lafım yok. yaptığım çalışmayı zipleyip bilgisayarıma indiriyorum bazen kalabilir hostta tabi silmek lazım hadi onda da hemfikiriz. Sizden ricam son yazılan projelerimi geri getirmeniz. eskiler gelmese de sorun değil zaten bende var yedekleri. bu konuda benim açımdan bakıp bana yardımcı olursanız sevinirim