Merhaba,
Müşterimize ilgili durumu açıkladık ancak anlamamakta ısrarcı ilgili sitede dosya barındırması yapıyor bizde siteyi yedekleme yapılmayan sunucuya aktardık ilgili müşterinin sitesi hacklenmiş verileri silinmiş sunucumuz üzerinde imunify ve güvenlik duvarları aktif durumdadır, onlarca dosya barındırıyorsunuz dosyalarınızda açık olabilir bunu biz bilemeyiz, ayrıca müşterimiz bir personelimizin özel numarasına m*rnis veya başka bir yerden ulaşarak whatsapp üzerinden iletişime geçerek rahatsız ediyor.
Ayrıca hizmet sözleşmesine göre dosya yedekleme yapıyorsa ve dosyaların bir adeti 10mb üzerinde ise sistem tarafından otomatik silinir.
Bunun dışında sitesi hacklenmiş olabilir.
ben sizin yerde neden dosya barındırması yapayım. alt domain açıp proje bazlı kod yazıyorum. sizin kafanız mı güzel. disk boşaltmak için gelmişsiniz benim tüm dosyaları silmişsiniz sonra yok virüstür yok şudur budur bahanelere sığınıyorsunuz bu kadar mı düştünüz? Kendinize gelin de sizden ricam şu dosyaları geri getirin projeleri teslim edeyim artık. Ya da siteleri geri getiremiyorsanız zararımı karşılamak zorundasınız. 10 mb vs olaylarını da laf olsun diye yazmayın. başta sizin diskiniz sınırsız şu bu derken gayet iyi yaklaşım sergiliyorsunuz. Bu konuda benim taraftan da bakmanızı ve bu işi düzgün bir şekilde çözmenizi talep ediyorum.