Hesaba sizin kredi kartınız eklendiğine göre hesap sizin kredi kartınızdı hemen anlatayım size nasıl dolandırıldınız.
Devletten sızdırılan tüm vatandaşlık,nufus,sağlık,iletişim bilgilerimizin elinde olduğu yüzbinlerce kullanıcı var
adınıza paycell açtılar , gsm datasındanda sizi arayıp ulaştı zaten kendileri belirledikleri sizin adınıza olan hesaba girmenizi sağladı geriside sizin bildiğiniz gibi türkcell yada paycell ile pek alakası yok aslında bu işin neden olanlarınada dava açmak pek mümkün değil anca dolandırıcılara
adımıza paycell açmak değil, turkcell gsm hattına sahip olduğum için otomatik zaten paycell açılıyor. Bunun için herhangi birşey yapmaya gerek yok. Paycell den hesap açabilmek için turkcell hattına sahip olmanız gerek ve benim hattım paycell. Ayrıca Para gönderilen Hesap Iban'ı bana ait değil. Karşı tarafa ait. Kredi kartından para çektikten sonra, kendi hesap bilgilerini bizim paycell'imize ekledi sanırım. onay istedi o şekilde çekim sağladı. yani burada yine turkcell'in veri sızıntısı çok yüksek.