RealGrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendini geliştirmeye odaklan yurtdışına açıl şuan için ilerisi karanlık

36 yaşındayım senin yaşında olmak isterdim.
Sosyal medya hizmeti veriyorum bakalım inşallah
mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2019 dönemlerinde köye (1saat yol) 6tl ye giderdim şu an evimden ofisim maks 10dk 10tl ye gidiyorum
Gecmis olsun vallahi
broqee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o konuyu ben de düşünüyorum. Yeni üniversite mezunuyum Şuan aldığım maaş asgari ücretten biraz fazla. Fakat 30 bin alsam da yine sadece yaşamaya yetiyor. Herhangi bir ev, araba alamıyorsunuz. Güzel restoranlarda yemek yiyemiyorsunuz. Tatile gidemiyorsunuz. Belki biraz daha fazla et yersiniz o kadar

Şuna da değinelim. Avrupa'da çalışma saatleri düşürülürken burada 10 saat çalışıyoruz belki zaman zaman daha fazla. Zaten parayı harcamaya zamanımız da yok ki. Bence bu durum maaştan daha da büyük bir problem.
Şuan tek çözüm dolar kazanmak
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Millet protesto etmedigine gore sirtina vurulan kirbactan memnun, zevk aldigini dusunuyorum ben.
Bende onu anlamıyorum nasıl rahats
vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Naçizane tavsiyem; dil eğitimi ve yurtdışı iş fırsatlarıdır.

Gelecek kaygısı insanı bitiriyor. Hele ki evlilik ve çocuk sahibi olmanın düşüncesi daha da kötüleşiyor.

Maalesef ülkemizde engel olunamayacak bir eğitimsizlik ve bağnazlık var. Yıllardır bu şekilde sürüyor. Eski Yeşilçam filmlerine bile konu olmuş. Değişmez bir gerçek bu. En iyisi ülkeyi bir şekilde terk etmek.

İyi forumlar.
evlilik hele çocuk falan hepsi hayaller

Cycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir insan neyle motive olur? Başaracağı şeylerle.

Okul okudun mimarlık vs. birşey.

İş bulabilirsen alacağın ücret asgari ücret. Bir kaç sene ezildikten sonra asgari ücret & çeyrek asgari ücret o kadar.

Küçük bir ilin ilçesinde yaşıyorum. Burada bile kiralar 3+1 için 10bin lira oldu.

İyi bir telefon alayım desen 60-70 bin.

Ayağını yerden kesecek b segmenti bi araba 1 milyon

Ev alayım desen 2.5 milyon lira

Evleneyim desen cebinden minimum 800 bin - 1milyon arası bi rakam çıkacak.

Babamın evinden kiracıyı çıkartır otururum dersen elektrik su doğalgaz internet gıda sinema vs. 20 bin lira çıkacak cebinden.

Gel oku bakalım, hayalindeki iş için koş bakalım koşabilirsen.

Hepsi hikaye hocam ne yaparsak artık gecti pes etmek üzereyim
By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yap et, yurtdışını kovala.
senin yaşında olmak için neler vermezdim.
keşke senin yaşında olaydım da hiçbirşeyim olmasaydı sıfırdan başlasaydım.
İnsallah tek care bu gözüküyor
MajoR44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul Marmarayla ulaşım sağlıyorum. Normalde 19,79 Kesip erken inince 7,06 TL geri iade yapıyordu O da 12.73 TL yapar.
Bugün bastım ve 29.99 TL kesip 10,70 TL geri iade aldım veee yapar 19.29 TL cik.
iyi günlerimiz hocam iyi 😅