HopeGK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şu anda senin yazdığını yaşayan o kadar fazla kişi var ki sana anlatamam. Sana diyebileceğim en iyi şey dişini sıkarak para biriktirmen ve başka bir şehire gitmen ailenin konuşmalarından ondan bundan hepsinden kurtulacaksın kendine başka bir şehirde yeni bir hayat kur. Bu süre boyunca uyku saatlerini azalt yine yazılımla ilgilen uykusuzluğun ve yorgunluğun kafada bittiğini kafana yaz.

Şimdi nasıl para biriktireceğim diyorsun, Ekstra hiçbir şeye harcamayacaksın, işe bisikletle gidip geleceksin bir ekstra ücret çıkartmayacaksın hayatında. Yaşın daha 21 daha çok gençsin çok fazla gençsin. Uykundan kıstığın zaman boyunca yazılımla ilgileneceksin işte mola olduğu zaman r10'a girip bakayım yazılımı almak isteyen var mı diyeceksin ekstra yazılım satacaksın ekstra pasif gelir yapmak zorundasın.
Böyle böyle para biriktirip başka bir şehire taşınacaksın. Hayattaki zorluklar seni adam yapan şeyler, bunu hiçbir zaman unutma. Aile baskısını insanların ne düşündüğünü siktir et. Her zaman kendi istediğini yap. Emin ol ay sonunda çok daha az kalır eline ama çok daha mutlu olursun. Bir tane hayat arkadaşın olduğu zaman o da sana her türlü destek çıkar. Aynı evde yaşamaya başlarsınız. Her şey çok daha güzel olur. Üniversite konusuna gelirsek bu dönemde üniversite okunmayacağını herkes biliyor. Kafeler mezun garsonlarla dolu. Kendine karşı gerçekçi olmak zorundasın, ben bunu bunu yapmak istiyorum ben bunları yapacağım diyeceksin. Sen bir adamsın. Gerekirse başarısız olduğun zaman ağlayacaksın ama yine de pes etmeyeceksin. Son olarak öldüğün zaman uyursun. İleriye baktığın zaman ulan böyle hayallerim vardı keşke yapsaydım deme, şimdi yap.

Çok teşekkürler yazı için. Ben de çok istiyorum ama gerçekten şuanki işimde şartlarım iyi değil. Yani 1 ay dayanamam bile. O yüzden nasıl yapabileceğimi çözmüş değilim