ceocreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim direkt merak ettiğin sorudan başlayayım. Dört günlük ücretini muhtemelen yatırırlar bu tarz firmalar, ancak ihbar süreni kullanmayıp ve bildirmezsen bunu da yatırmazlar.Yani çıkacağını belirtip 2 haftalık olan ihbar süren boyunca çalışıp, tüm çalıştığın sürenin ücretini yasal olarak alırsın.

İkinci merak ettiğine cevap vereyim,
Evde kendini geliştirmek istiyorsun ama evin durumu buna müsait değilse malesef çalışmak zorunda kalıyor insan.Maddi durumunuzu sen daha iyi biliyorsun.

Naçizane hayata ne kadar erken atılırsan o kadar hızlı yol alırsın.Şansın ve kısmetin açık olsun.
Ailenin maddi durumu gayet yerinde hocam. Sadece gözlerine batıyorum sanki. Kimseye bir zararım yok. İhbar süresi kısmı zor. 4 gün olacak hala yarın nasıl gidicem diye düşünüyorum. 2 ay deneyeceğiz falan demişlerdi.

DSajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım bilginiz ne durumda bilmiyorum ama sektörde yetiştirilmek üzere eleman arayanlara rastlıyorum ve alacağınız maaş en kötü şuan aldığınız miktarlardadır. Bu şekilde hem aile hem sen mutlu olabilirsin gibi geldi.
Öyle şeylere denk gelmiyorum keşke gelsem.

karamazov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alla alla tiktokta yayın yapıyor bir çok güvenlik orada kurallar katıymış demekki.
Onları görüp ben de şaşırıyorum. Birisi bilgisayarını götürmüş takılıyodu kafasına göre. Anlamış değilim