Merhaba Sevgili r10 üyeleri,
Aranıza yeni katıldım. Kendimden biraz bahsedeyim. IT sektöründe mühendisim. Proje yönetimi ve analiz tarafındayım. Hobi olarak Python öğrendim. Belirteceğim tüm çalışmalar PYTHON ile oldu.
Uzun zamandır işim dışında kalan zamanlarda gelir yaratmaya çalışıyorum. Kriptopara piyasasında analizler yaptım. Bot kurmaya çalıştım. Çok uzun analizler yaptım ama efektik bir sistem üretemedim. Bir ürün ortaya koyamadım. Manuel Trade dışında gelir elde edemedim.
Arbitraj üzerine çalışmalar yaptım. Farklı borsaların verilerini çektim. Arbitraj fırsatlarını yakalamaya çalıştım. Birkaç defa başarılı oldum ama risk/gelir dengesini başarılı bulamadım. Bu verileri bir websitesine yükleyip aylık üyelik sistemi kurmaya çalıştım. Araştırmalar yaptım ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim.
Son uğraşım ise Telegram üzerine idi. r10'a kabulümün sebebidir hatta, telegram üzerine hizmetler vermek istedim. Telegram gruplarından üyeleri açık olanların üye bilgilerini (kullanıcı adı, ID, telefon) çekebiliyorum. Bu bilgileri kullanarak kendi grubuma üye eklemeye çalıştım. Aldığım hatalardan ilerlemem durdu. Numaralar satın aldım. Bir kısmı kapandı. Kalanlarının API bilgilerini kullanırken sürekli hatalar alıyorum. Grubuma kullanıcı ekleyemiyorum. Eklendi görünüyor ama listeme eklenmiş olmuyor. Ardı arkası kesilmeyen hatalarla ilerleyişim durdu.
Aslında soru değil de biraz iş döküş oldu. İlk konumuz böyle olacaktı demek ki. Devamı daha hayırlı olur umarım.
Bu konular hakkında varsa bilgileriniz, önerileriniz, desteğiniz, yorumlarınız duymak isterim.
Sevgilerle.