- Astra: Astra, hızlı, hafif ve esnek bir tema olarak bilinir. Özelleştirme seçenekleri ve farklı demo içerikleri sayesinde sendika sitenize uygun bir görünüm elde edebilirsiniz.
- Sydney: Sydney, şık ve profesyonel bir iş temasıdır. Sendikanızın amacını vurgulamak için büyük görseller ve özelleştirilebilir sekmeler sunar.
- Neve: Neve, hızlı yüklenen ve kullanıcı dostu bir tema olarak öne çıkar. Farklı sektörlere uygun demo içerikleri ile sendikanızın karakterine uygun bir tasarım oluşturabilirsiniz.
- GeneratePress: GeneratePress, basit ve temiz bir tema olup özelleştirme seçenekleri ile dikkat çeker. İster varsayılan haliyle kullanın, ister özelleştirerek sendika temasınızı oluşturun.
- Hestia: Hestia, modern ve göz alıcı bir tema seçeneğidir. Çeşitli özelleştirme seçenekleri ile sendika amacınıza uygun bir tasarım oluşturabilirsiniz.
- Virtue: Virtue, şık bir iş temasıdır ve WooCommerce entegrasyonu ile ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Sendikanızın faaliyetlerini etkili bir şekilde sergilemek için kullanışlı bir seçenektir.
- Education Hub: Eğer sendikanız eğitim alanında ise, Education Hub teması öğrenci ve eğitim materyalleri sunmanız için uygun bir seçenek olabilir.
- Charitize: Eğer sendikanız bir yardım kuruluşu veya sosyal amaçlı ise, Charitize tema yardım faaliyetlerinizi ön plana çıkarabilir.
Temanın seçimi, sendikanızın amacına, hedef kitlesine ve genel tasarım tercihlerinize bağlı olacaktır. Demo içeriklerine göz atarak nasıl bir görünüm elde edebileceğinizi inceleyebilirsiniz.
8.inci seceneği değerlendircem bizim Türk milletini ve internet kullanıcılarını anlamak zor nedense hep türk wordpress basit temalara kacıyorlar bir kişi bir sendika sitesi yapıypr herkes kopyasını istiyor bende anlamıyorum teşekkür ederim.