Herkese iyi akşamlar r10'dakiler ve dahil olmayanlar bundan 1 yıl önce üniversite sınavına hazırlanıyordum o zamanlarda baba sözünün ne kadar değerli olduğunu anlamıyorsunuz ama ben eğer benimde yaşımdan küçük 2024-2025 senesinde sınava girecek olanlar için ve daha sonrası için bir tavsiyede bulunmak istiyorum ilk senemde berbat bir çalışmamazlıkla burayı vurguluyorum çünkü dershaneye gidip sonu hüsranla bitmişti ilk senemde sayısaldan girmiştim ve 316 bin sıralamayla sonuçlanmıştı tyt yine iyi gelmişti fakat ayt batırdı sayısal loto gibiydi ayt netlerim .d ama bu sene çok zor bir kararla ki bu artık ömrü hayatım boyunca unutmayacağım bir karar olacak o kararı verip mezuna kaldım dershaneye gitmedim sadece 1 özel öğretmene gönderdi annem babam onlardan allah razı olsun şuan kendi azmim ve çabam sayesinde eşit ağırlıktan 21447. olarak hukuk fakültelerine tercih yapmış bulunmaktayım şuan bekleme sürecindeyim selçuk hukuk yada pamukkale ikisinden biri gelecek gibi duruyor bunu siz ile r10 ailesiyle paylaşmak istedim ekran görüntüleri aşağıda olacaktır sakın unutmayın çabalarsak her şey gerçekleşir
ekstra : Bu arada niye eşit ağırlığa geçtim onuda söylemek istiyorum benim fen yeteneğim hep zayıftı tarihi hep sevdim ama ailemde ablam sayısal yapabiliyor diye kolaydır gözüyle seçmiştim seçmez olaydım belki ilk yılımda 20 bin yapıp tekrar mezuna kalıp boğaziçine hedefleyebilirdim ama tahmin ettiğim sıralama geldim diyordum ki 15k-25k arası gelecek 21k geldi her sabah uyanıp kontrol ediyordum sınav sonucunu siz düşünün.
ilk sene son sonuç