Merhaba. Geçen hafta açtığım konuda e-ticaret serüvenimin bir kısmını sizlerle paylaşmıştım ve görüşlerinizi almıştım. (geçen hafta açtığım konu) Öğrenci olarak kendi çapımda bir butik açmayı hedefliyorum ve bu butiği sadece internet üzerinde değil fiziksel mağaza açarak desteklemeyi hedefliyorum. Bundan yaklaşık 3 hafta önce seri seri aldığım ürünlerden çok az kaldı, geçen hafta tekrardan kazandığım paranın hepsiyle ürün aldım ve bu sefer ürünleri dolap üzerinden de satmaya başladım. Forumda herkesin bildiği üzere bir işe giriştiğinde ilk önce çevredekiler destek verir. Bende bunu bekliyordum zaten, ilk etapta kendi çevrem, arkadaşlarımın arkadaşları gibi kişiler ürünlerimi satın aldı. Benim için önemli olan hiç tanımadığım insanların ilgisini çekmek ve onlara satış yapmaktı. Bu haftaya kadar bunu hiç becerememiştim. Hem shopier'de hem de dolap üzerinde hiç tanımadığım 9-10 tane ayrı müşteriye ürün satmaya başladım. Bu kişilerden bazıları aldıktan sonra tekrardan gelip sipariş verdiler. Bu müşterinin tekrar ziyaret etmesi beni çok mutlu etmişti. Belki soranlar olacaktır diye söyleyeyim şu ana sadece 1 adet iade talebi aldım o da beden uymadığı içindi.

Dolap uygulamasına ağırlığımı tam olarak 2 gün önce verdim. Dolap uygulamasının roketli reklam sisteminden faydalanarak reklamlarımı sürekli duplicate edip ölçeği arttırarak satan ürüne tekrar tekrar reklam vererek devam ettim. Dolapta dün ve önceki gün olmak üzere 2 günde 2 adet sipariş aldım ve böyle sürdürmeyi planlıyorum. Bu gelişmelerden sonra da tekrardan tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Dolap Linki
Shopier Linki