batuhan0088 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yeni evlendim. 23 Temmuz'da düğünümüz vardı. Geçti gitti, hiç anlayamıyor insan, o kadar stres, heyecan ne çabuk geçti diyorum. Bir kaç tavsiye vermek istiyorum. Ben Bursa Botanik Garden'da yemekli kır düğünü yaptım. Akrabalarım burada yaşamadığı için gelecek misafirlere otel tutmak zorunda kaldım. Düğün öncesi eşyalar olsun, takıları olsun aklıma gelmeyen bir sürü daha giderim oldu. Bu sırada ev ve araba da aldım. Ev, araba hariç düğün herşeyiyle bana yaklaşık 900-1000 civarına patladı. İşin içine girdiğim de neden sade bir nikah yapmadım diye kendime çok söylendim. Ama Allah yardım ediyor. Gerçekten bunu hissettim. Bana bundan 8 ay önce araba, ev bu şekilde bir düğün yapacaksın deselerdi hayatta inanmazdım. Size tavsiyem sade bir nikah töreni ile evlenin, işin içine girdiğinizde Allah yardım edecektir.
Allahtan önce babanız etmiştir bence, 1 milyona düğün yapmışsınız adam asgari ücret alıyorum diyor. 10 yıllık maaşını biriktirse belki çıkacak para için nasıl geçti bilmiyorum diyorsunuz. Daha gerçekci olun bir şey yazarken.
Allah rızkını verir kısmına lafımız yok tabi ki ama sizde tutarlı yazın bence.