Merhaba arkadaşlar,
3 ay önce kurduğum bir araba blogum var. Bu konuda sizlerin değerli fikirlerini almak istedim.
Site ismi: XXXaraba.com Tema: Generate Press Konu: Araba Blog Sitesi Kuruluş Tarihi: Mayıs 2023 İçerik Sayısı: 100 blog içeriği Search Console Son 28 Gün: 814 Adsense: ONAYLI ancak pinli değil Semrush Verileri:
"XXX Araba" kelimesinin TR hacmi: 6.8k Global hacim: 7K
Anahtar Kelime Zorluğu: %35
CPC: 6 TL
Şimdi sizden değerli fikirlerinizi rica edeceğim. Tahmin ettiğiniz gibi araba konusunda Sahibinden ve diğer otoriter siteler bulunuyor. Sizce biraz dişimi sıkıp bu siteye içerik üretmeye devam etmeli miyim? Bu kelimede ilk sıraları görebilir miyiz? Artış çok tatmin etmedi ancak Araç sektörünün hiç bitmeyeceği düşünüldüğünde her türlü gelecek var diye düşünüyorum.
Tanıtım yazısı fiyatı belirlemek istiyorum. Ancak emek verildiği ve güncelliğini koruduğu için düşük ücretlere vermeyi istemiyorum. Piyasada bu ara tanıtım yazısı satışları düşük ama rekabetçide olunmak zorunda farkındayım.
Araba konularında siteler çok popüler sanırım. 2 - 3 kişi satmayı düşünür müsünüz diye sormuştu 2. aydan itibaren. Hayır dedim tabiki. Alan adı kalitesini de göz önünde bulundurursak site komple ne kadar eder? Aşağıya site otorite bilgilerini de bırakıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada bu siteden henüz kazanç sağlamadığımı da söylemek isterim.