Ben bunu söylüyorum neden sürekli KK'ya dem vuruyorsunuz.
Aday kağıdında sadece KK mi vardı?
ülke işal edilir gibi yabancılar akınına uğramış, heryer satılmış, insanlar ev araba almayı hayal bile edemiyor, geçim derdindeler ama yine de bunu yapan kişiye oy veriyor.
Ama bakıyorsun muhalefetteki herkes KK'ya saldırıyor. Arkadaş diyorum ki kağıtta sadece KK ve Tayyip yoktu. Madem nefret ediyordu halk kk'den, tepki olarak bile Sinan Oğan'ı cumhurbaşkanı yapacaktı.
KK de Oğan da kafasına uymuor mu o zaman gidip tayyipe oy vermeyecekti.
Muhalefet kusursuz değil ama görüldüğü üzere sorun halkta. Siz bile demokraside ne olduğunun farkında değilsiniz. Bu halk çok daha beterlerine layık. Ulus olma özelliğimizi kaybettik. O yüzden bundan sonra daha beter olmamız için ne gerekliyse bende o şekilde konuşacağım reisçilere.
Mesela emeklileri kim daha perişan edecek akp mi ona oy vereceğim diyeceğim ama vermeyeceğim. Çünkü onlar akpye oy vermeyeceğim deyip gidip veriyorlar. Bende bundan sonra böyle konuşacağım bu rezil halka.
En büyük muhalefet partisi yerine partisiz yeni bir aday mı secilecekti? Biraz mantıklı konuşun. Madem öyle CHP ve tayfası neden diğer muhalif kişiliklere saldırmaktan bir gün geri kalmadı? Bu seçimin en büyük sorumlusu CHP ve basindaki sahistir.