Merhabalar iyi günler, yaklaşık 8 aydır Twitch platformu üzerinde yayın yapıyorum. Metin2 yayınları olarak başladım ortalama 40-50 izleyici vardı güzel de gidiyordu. Metin2'nin kuralları gereği yayın yapmak yasaktı ve kanalın kapanmasına kadar yol açıyordu ben de Metin2 yayınlarını saldım. Normal yayınlara geçtim ve birden düşüşler oldu yaklaşık 600 küsür takipçiyken ayrıldım Metin2'den farkındayım bu kitlenin Metin2 kitlesi olduğunu fakat kalan 6 ayda düzenli yayın yaptım. Maksimum 15 izleyiciye çıktım her oyunu oynamaya çalışıyorum genelde. Orta düzel bir bilgisayarım var piyasadaki tüm oyunları açmıyor zaten. Tüm yayınlarım facecamli odam biraz kötü ondan mı olmuyor bilmiyorum. Ekonomik özgürlüğüm yok maddi durumumuzda orta düzey. Aileme bu sebeplerden dolayı ayrı eve falan çıkmak istiyorum desem yanından bile geçmezler bu fikrimin. Benim sorum şu daha önce bu yollardan geçmiş birisi varsa veya izleyici varsa aramızda nasıl bir planlama çizmeliyim, nelere dikkat etmeliyim? Bu işe girerken hobi olarak girdim fakat biraz da olsa gelir kazanmak istiyorum artık. Cevaplayan, cevaplamayan herkese teşekkürler.