Bunlar iyice zıvanadan çıktılar, galiba gelmiş geçmiş en sorunlu iss olma yolunda tarihe emin adımlarla geçme gayretindeler. Sanki oturup, insanları ne yapsak da mağdur ederiz diye düşünmüşler mesai harcamış gibiler.
İstenilse bu kadar mağduriyet yaratamazlardı. Hakikaten yazıklar olsun.
comnet ergen ve tripkolik çalışanlar dünyasına hoş geldiniz ve güle güle
Gerçekten Küçük Çocukta Bile Kafa Beyin Var Ancak Bunlarda Beyin Yok Hocam ☺️
Zam gelince kızıyorum ama yine de Turknet'ten vaz geçemiyorum.
Türk telekom, Süperonline ve Turknet gibi kurumsal firmalardan başka yere bulaşmamak lazım.
Türknet Ve Türk Telekomuda Denedim Ancak Maalesef Stabil Çalışmadı Hocam.
Şu an bende sorun yok ama bu gelecekte sorun olmayacağı anlamına gelmiyormuş demek ki, süre bitiminde bende TurkNet'e geçeceğim o halde. 69 Mbps vaat edip en fazla 49 Mbps hız verebildiler mesela bana, ucuz diye gıkım çıkmadı gerçi.
Aklınız Var İse Hemen Taşıyın Hocam.
Netspeed çok iyiydi teknik destek vs. konusunda ben kullanırken tabi pahalanınca taşındım oradan.
Türk net'e de ulaşmak imkansız.
Türk telekom kazıkçı

Şu an da fazla duyulmamış bir firmadan hizmet alıyorum pek sorun yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına gelmez.
Fazla aktif kullanmadığım için sorun etmiyorum ucuz olsun yeterli.
TürkNet Müşteri Hizmetlerinin Comnet Ten Farkı Yok Sadece Biraz Daha İyiler 😂😂
Hocam 😁 😁 ne demek çalıp götür düler adamlara sayıp sövmüş olsan bile yapamazdır herhalde 😁 abonelik iptali sonrası kiralık modem vs tarzı bir durum var mıydı acaba
Evet Hocam Cidden Çalıp Götürdüler Modem Arızalıydı Değişim Talep Ettim Çalışan Eski Modem Bozuk Diye Götürdü Ardından Yeni Modem Sattı Hizmeti Kapatırken Eski Modemi Ben Almadım Gibi Söylemlerde Bulundu.
Not;
Comnet ile iletişime geçtim ancak müşteri temsilcisi "Sen Bizi Tehditmi Ediyorsun Canım" - "İstediğini Yap Canım" gibi absürt kelimeler söyledi şunu anladımki bu ucube insanlara asla bir daha bulaşılmaz. Mailime iade hakkında bilgilerim gelmiş bakalım ne kadar doğru çıkacak.