Korkunç bir düşünce! Videodaki kişiye Allah sağlıklı bir beden vermediği için biz şükür mü edelim? Başkasının üzüntüsünden kendimize sevinçler mi çıkaralım?
Benim anlayışımda böyle bir düşünce yok. Ben böyle birini burada afişe etmem, bundan kendime iyi paylar çıkartmam. Yardım edebiliyorsam, hayatını kolaylaştırabiliyorsam kolaylaştırırım ve çekilirim.
Bir de her sabah sizin böyle paylaşımlarınızı görüyorum. Bura ile alakası nedir bunların?
Yasak mı neden paylaşmayayım rahatsız oluyorsan engelleyebilirsin sıkıntı yok hatta direkt ben engelleyeyim görmezsin bir daha merak etme kimseye zorla okutmuyoruz
Ayrıca ibret alalım diye Allah bazı kullarını böyle yaratabilir ibret alan alır almayana zaten ne yapsan boş.
Senin üstündeki cesedin Ruhunun bu dünyadaki elbisesi belki birkaç bin gün sonra onu ruhun çıkarıp gidecek asıl ahiret yurduna dönecek.
Bu abimizin üstündeki cesedi de onun kıyafeti hiçkimse kendisi seçmiyor o böyle mutlu sana bana laf düşmez ama görüp halimize şükretmemiz lazım. O da kendi işlerini yapamaz durumdakileri görüp haline şükredebilir yada şükretmez ama hepsi imtihan inanan bir müslüman için.