valla üstad 54 yaşındayıım. 20 sene önce tepetaklak düşmeye başladık diyordum herkese, kimse inanmıyor, bana karamsar diyorlardı. artık uçurumdan yuvarlanan şekilsiz bir kaya gibi yuvarlanıyorum aşağıya. he amaç var, ne hedef, ne istek, ne enerji. içi oyulmuş kabak gibi. insanın benim yaşlarda üç kuruş birikmişi olur, en azından gömerlerken imam'a üç beş bahşiş çıkar diye beklersin değil mi... değil işte... bir eğlence yok, hobi yok.... insan görmek yok. zaten görsen konu hep para, çay içsen o da bi dünya para....
Hadi sana züürt tesellisi sunayım bir tane... sen genç yaşta bu hengamenin içine doğmuşsun, yapacak birşeyin yok ya.... ben isviçreye gidip senelerce kalıp "amaaan burada birşey yok geri döneyim" demiş adamım.....
hadi gül biraz bana.. salak gerzek falan de... üç beş dakikan eğlenceli geçsin....
(hani yanlış anlama, afrika'da da aç insanlar var muhabbeti bana çok saçma gelmiştir de. Bana ne lan afrikadan... pariste de ferrari ile gezenler var ona bakarsan.... vakit geçiresin diye yazdım)