Koray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hashtag, düz atılan gönderilerde eğer ki o gönderi yüksek etkileşim aldıysa etikette de göz önünde olmamıza yarar.

Yeni gelen güncelleme ile yine konu ile alakalı reelslere birkaç etiket eklemek gerekir ancak konular adı altında yeni güncelleme de kullanılmalı.

Kitap alan adamın genelde bilgi birikimi olmuyor ya da kitap okumayı seven insanlar da kitap alabiliyor. Bilgi birikimi olmayan adam nasıl konsept sayfa açabilsin.

Bu kadar bilgiliysen sen kimsin vereceğin bilgilerle öğrenelim.

Unutma, açılan o açık arttırmalar sadece kitap satmak için değil. Biraz pazarlama yönünden düşünsen sebebini anlardın.

iyi forumlar
Hocam bahsettiğim gibi her sayfa için geçerli değil bu dediklerim. Sayfadan sayfaya baştan sona değişiklik gösterir ancak şu bir gerçek hastag kullanırsanız keşfetiniz açılır gibi şeyler tamamen yalandan ibaret