interaktifhzmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cevap yazma zahmetiniz için teşekkür ederim.

@SEOmuhendisi; kardeşimin belirttiği gibi Hz.Muhammed (Sav), FSM, Atatürk gibi deha ve ulu insanları kendime rakip olarak almıyorum.Hz. Muhammedin (Sav) üstüne gelecek insan mı var ?
Bu isimleri belirtmemin amacı , her canlının bu dünyaya bir geliş amacı , varoluş amacı vardır. Siz kendi varoluş amacınızı biliyor musunuz , standart insanlara göre +++ neler yaptınız , yapıyorsunuz , asıl soru bu :-)

YANLIŞ ANLAŞILMAMAK ADINA BELİRTMEK İSTERİM Kİ : psikolojik bir rahatsızlığım yok şükür , hayattan da herkes gibi bir şekilde tat almaya çalışıyorum
asıl paylaşmak istediğim , sormak istediğim , yapmak istediğim şey İŞ FİKİRLERİ , PARA KAZANMA şeklinde odak noktası olabilir.
benden 3 tane olsa darma duman ederim ortalığı ama yok işte. çok güzel gelir kapısı site işi. ama ilgilenemiyorum tek başıma yetemiyorum. çok çalışırım derseniz para kazanmama ihtimaliniz yok zaten. ama belki de yanlış yerlerde arıyorsunuz rızkınızı.
bir site açtım 1.5 yıl önce parladı gitti. ayda 50k kazandığım oldu. sitemi gerçekten tek başıma yetemediğim için sattım. şimdi sitem var ama gerçekten çalışmaya gözüm yok
yoksa onuda 2 3 ayda o hale getiririm ama gözüm yemiyor.
bu yüzden bir süre ara verdim. belki bir kaç ay sonra tekrar başlarım ama şu an 1 haber yazmaya bile gücüm yok.
dürüst gerçekten allah korkusu olan hak yemeyecek 3 5 kişi ekip kurulsa ayda 100 200k arası en fazla 4 5 ay sürer. ama yok maalesef o yüzden tek yapmak zorundasın.
bunun yanı sıra tam olarak spam olmasada bir nevi spam tekniği ile ayda 5 10k kazanılır ama vakit lazım emek lazım vs.
son olarak doğru şekilde bildiğin işi yaptığında her şekilde gelir elde ediyorsun.
ama emek emek emek. bu üçü olmadan olmuyor gerçekten olmuyor