Pratikharita adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam sizin yerinizde ben olsaydım ilk plan olarak eğer bakmakla yükümlü olduğunuz ve sevdiğiniz insanlar yoksa ingilizcemi youtubeda geliştirir ve yurtdışına yerleşmeye çalışırdım
İkinci olarak sevdikleriniz burdaysa ve kurulu düzeninizde varsa ilk olarak eviniz kiraysa bunun ücreti var arabasız çok zorlandığınız bir işte çalışıyorsanız maalesef bu zamanlarda düzgün araba almak çok zor ve maalesef arabasızlığı kabullenmek gerekli maalesef şuanlık.ayrıca yeme içme masraflarınız nelerdir sağlıksal olarak bir sorununuz var mı bunlarda önemli.harcamalarınızı kontrol ederek ve tiyatro gibi kitap okumak gibi ya da kendinize starbucsta kahve ısmarlamak gibi akviteler yapabilriirsiniz birde evli değilseniz bekar olarak yaşamak hayatı daha da zorlaştırıyor bazı durmlara göre

cevap yazma zahmetiniz için teşekkür ederim.

@SEOmuhendisi; kardeşimin belirttiği gibi Hz.Muhammed (Sav), FSM, Atatürk gibi deha ve ulu insanları kendime rakip olarak almıyorum.Hz. Muhammedin (Sav) üstüne gelecek insan mı var ?
Bu isimleri belirtmemin amacı , her canlının bu dünyaya bir geliş amacı , varoluş amacı vardır. Siz kendi varoluş amacınızı biliyor musunuz , standart insanlara göre +++ neler yaptınız , yapıyorsunuz , asıl soru bu :-)

YANLIŞ ANLAŞILMAMAK ADINA BELİRTMEK İSTERİM Kİ : psikolojik bir rahatsızlığım yok şükür , hayattan da herkes gibi bir şekilde tat almaya çalışıyorum
asıl paylaşmak istediğim , sormak istediğim , yapmak istediğim şey İŞ FİKİRLERİ , PARA KAZANMA şeklinde odak noktası olabilir.