Evreka63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon ile üyelik yaptırırsın. Sadece giriş yapar sınırlı okuma yapabilir.
İlanlara cevap vermek ilan bilgisine erişmek için tc onay talep edersin.

Mesaj attığında her giriş yaptığında ip loglarını kaydedirsin. Yani aşama aşama.

İlk girişte tc istesen tabi ki kimse vermez ama almak zorundasın. Biri biri ile sitede anlaştı, görüştü ve sonra başına bir hal getirdi. Kabak düz senin başında patlar. onun için kullanıcıların güvenliğine dikkat edeceksin.
Mutlaka hem şahsi güvenliğimi, hem de içeride bulunan üyelerin güvende kalmasını sağlamak zorundayım bu konuda

sndesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumdan uzak durun derim. Özel script+ Blog tarzı sağlam birşey çıkarabilirsiniz ortaya.

Başarılar
Forumdan bende uzak durmak istiyorum.

UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TC kimse vermez fakat telefon doğrulaması olabilir
T.C. Kimlik Numarasını bugün oto stop uygulamasına dahi veriyorlarsa; aynı kişiyle tatile çıkmayı planlayanlar da bi zahmet versinler
Vermiyorlarsa da; single takılmayı tercih etsinler.

Yani sitedeki düşüncem biraz farklı.

Örnek vermek gerekirse; 09 Ağustos 23 ile 15 Ağustos 23 tarihleri arasında Bölge olarak Akdeniz'i tercih edip seçen kullanıcılara o tarih aralığında oraya gidecek kullanıcıları göstermek istiyorum
Tam tarih olmayabilir ancak yakın tarihlerde olabilir. Sonuçta tam tarih denk gelecek diye bir kaide yok. Buradaki filtre başlangıç tarihini baz alacak, bitişten daha uzun bir tarih varsa onu göstermeyecek.
Hem bölge olarak arama imkanı olmuş olacak; hem de yakın tarihlerde birileriyle eşleşme imkanı sağlayacak.

Aynı zamanda verilen ilan bilgilerinde şahsi bilgiler gösterilmeyecek. Karşı tarafla örneğin minimum 50 kelime ön mesajlaşması istenecek. Eğer bu yok ise; karşı taraf bilgilerini paylaşamayacak.
Dolayısıyla bu süreçte birbirleri hakkında minimum dahi olsa bilgi sahibi olmuş olacaklar.

Bundan kaynaklı, sıradan ve standart bir şeyin dışında bir şeyler istiyorum aslında.
Geçici ve reklam odaklı değil de kalıcı ve ileriye dönük olması açısından .