Hocam kripto bana göre çiftlikbanknkadar bariz bi yöntem. Bi anda yeni bimpara çıkıyo, çat vuruyo pat gidiyo. Borsa daha çok ülke içi, sürekli denetlenen bi alan olduğu için aynı şekilde patlayacağını düşünmüyorum. Yani demek istediğim şu değil, borsa çöker, iflaslar olur vs değil. Bi firma gelin para verin katlayalım vs diyipmsomra bi anda kaybolamaz kolay kolay borsada.
İkincimhususta mevzu ekonomiden çok bizim insanımızdaki hızlı yoldan, kolay yoldan para kazanma hayali. Bugün bi 10 15 masalık bi kıraathane dahi açsan özellikle kıraathane kültürünün yaygın olduğu yerlerde, yerin iyise max bir seneye ecin araban hatta iç için 2 araban dahi olabiliyor. Ve bugün bu civarda bi kıraathane açma maliyeti 150 k civarı vsdir. Daha geçen ay bi arkadaş için piyasa araştırması yapmıştık. Ordan biliyorum 😂 Ama bizim insanımız 1 yıl çalışmak yerine "ben bu parayı borsaya, kriptoya gömeyim, altımayda milyonluk olayım" derdinde. Ve tamam kazananlarda var ama bunhızlımkazanmamhırsı çoğunu kaybettiriyor. Azimlimolanlar var elbet, azim başka bişey ama hırs bambaşka ve bunhırs bizi yiyip bitiriyo