Hocam Merhabalar, sizlere sonuna kadar katılıyorum fakat şöyle bir durum var. Maalesef ki bazı kullanıcılar forumun açıklarından yararlanarak diğer kullanıcıların iyi niyetini suistimal ediyor.
Şimdi burada vicdan muhakemesi ile baş başa kalıyoruz. Size başıma gelen bir örneği anlatmak isterim ve bu gibi durumlara sizlerin de bahsettiği gibi yönetim ekibinin bir çözüm üretmesi gerekiyor zannımca.
Bir arkadaş açık arttırma kategorisinde bir telefon ilanı açıyor cihazın yalnızca bu işten anlayan kişilerin görebileceği kusurlar mevcut ve satan arkadaş belli ki bu sorunların farkında ama kibar bir dil ile bunun üstünü kapatıyor.
işte ufak tefek sorunlar vesaire, mesela ekran değişmiş , orijinal demiş ama sorun şu truetone çalışmıyor sebebi çok bariz bellidir eğer ekran yan sanayi takıldıysa çalışmaz. Ve çok fahiş fiyattan satışa sunmuş, yani alan kişi açık arttırma usulü ile bile alsa en az 2 bin lira zarar edecek, sonrasında bir yorumda bulundum cihazda görünen sorunlar böyledir detay verir misin diye ? hemen akabinde bana kurallar belli yalnızca fiyat yazabilirsin yoksa yazma gibisinden dönüş oldu sonrasında şikayet edildim konumu baltalıyorsun imajımı karalıyorsun vesaire . En sonunda yorumumu sildim konudan ve kendisi de kendi yorumlarını sildi doğal olarak ve o telefonu bir arkadaş aldı. Diyecek çok fazla şey bulamıyorum açıkçası ama insanların kandırılmasına göz yummamak bile suç sayılıyor maalesef kurallar çerçevesinde.
İyi günler dilerim.