Deflsunlar geldikleri yere. Yabancılarla birlikte bize zulmediyrlar ben başkan olsam gurbetçileri vizesiz almam ülkeye. Bir insan hangi tpluluğa girdiyse artık onlardandır. Sizin gurbetçi dediğiniz fransız olmuş. Ne bu avrupa merakı yeminle aklı başında kimse oralara gidip bu ülkeyi böyle rencide etmez. Filipine taylanda malezyaya dubaiye gidenlere rusyaya gidene saygım var hem kültür yabancı dil için giden iş için giden onlar avrupaya amerikaya gidenlere saygım yok. onlar bu ülkeden vazgeçmiş kimseler. Arada ki farkı umarım anlayan anlamıştır. Neden dönmüyr bide vatandaşlık alıyrlar tipik ortadğulu aklı yazık... Diyebilirsiniz sen gidemiyrsun diye çamur atıyrsun geçen sene eşime teklif geldi gitmedim aç kaldım vatanım dedim, bu sene yine teklif geldi bu seferde eşimi sırf iş için gönderiyorum. Bende uzun yazıyrum skakta herkes gitmekten bahsediyor eğer onlardan olmayacaksanız gitmeyin kardeşim. Ne kültürü benziyr ne dini ayrıca her zaman ikinci sınıf insan kalıcaksın bumu yani istediğin...