Kuzeninizin telefonuna indirmeyi deneyin bir de martıyı
Bazen bilerek yaptıklarını düşünüyorum gerçekten
motoru bırakıp evinize gidin , aldığınız hataların ekran görüntüsünü alın arama kayıtlarını'da martı'ya ulaşamadığınız ve hata onlardan kaynaklandığı için hiçbir yaptırım uygulayamaz kartınızı online alışverişlere kapatın
Simit verin düzelir belki ( ilk espirim değil )
Ankara'da da var başka bir firma kullanmadigin halde karttan kesiyormuş bende bilerek yaptıklarını düşünüyorum ama yine de günahlarını almak istemiyorum ne olursa olsun kul hakkı düzeltmeleri gerekir.
Sakin ol hocam. Kilitle martıyı. Fotoğrafını çek videosunu çek güzelcene kilitlediğin saat gözüksün. Geç eve rahat ol. Her türlü halleder müşteri hizmetleri.
video falan çekin. Sistem hatası yüzünden olabilir. Geçmiş olsun
Oradan iptal etmeyi deneyin işte
Twitterdan martının sahibini ve resmi hesabını mantionlayarak bir twet at
Allah yardım etsin sırf şu dandiklik yüzünden kullanmıyorum o tarz araçları, bir de borsaya falan açıldılar, her iki aracından biri sıkıntılı adamların, mis gibi motor alır-kiralar binerim, yemişim martısını da tavuğunu da...
Bir daha binmezsiniz artık öyle bir korku vermiştir
Hocam 2.5 saatir nasıl ulaşamadınız az önce sizin bu sözünüzü istinaden aradım bağlandım
Sizin aramanız gerekiyormuş profilinizde ki numarayı vermek için aramıştım
ekran görüntüsü al motoru'da çek senden bilemezler korkma
Hocam o ödemeyi mahkemeyle bile alamazlar sizden. Siz dava açın hatta yapabiliyorsanız, maddiyatı geçtim hiçbir uygulamanın kullanıcısını manevi olarak bu kadar yıpratmaya hakkı yok. Tüm bu yazdıklarınız başınıza gelen her şeyin bir kanıtını oluşturun kuzeniniz video çeksin. Motoru orada güvenli bir şekilde park edip evinize gidip rahat rahat uyuyun. Naçizane tavsiyem budur.
Allah yardımcınız olsun vallahi hocam bilemedim, eve götürün kimse çalmaz
hocam kartı alışverişe hemen kapat
kartı mobil uygulamadan iptal et martıyı sil kaç konuyuda reportlayalım sildirelim bulamasınlar seni 😂
Linkedin üzerinden @oğuzalperöktem adlı kullanıcıyı etiketleyerek durumu anlatın. Böyle bir olay yaparsanız giden paranızı geri kurtarabilrisiniz.
martıyı bilmiyorum ama binbin hoop filan var burada bir kaç kez başıma geldi. Hareket ettirmediğin zaman tespit ediyorlar ve ona istinaden aldığı fazla parayı iade ediyordu
2 dakika sürmedi bağlanmam ssteki numarayı arayın hocam diğer işlemler için seçeneğine tıklayın müşteri temsilcisine atıyor direkt
Daha önce benzer şekilde başıma geldi, ancak martı müşt. hizmetleri telefonu açmıştı. Ortada bırakma gibi şansınız yok, motorun başına bir şey gelse sorumluluk size ait. Twitter'dan ulaşmayı deneyebilirsiniz. Bana kalırsa kanıt olabilmesi açısından mesaj atın, arama kayıtlarınızın ekran görüntüsünü alın. Ardından bankanızı arayarak kartınızı kapatın. En azından kartınızdan para çekilmez. Hata sebebiyle de martı eksi bakiyenizi düzeltir sonradan. Motoru da güvenli bir yere götürün (evinizin bahçesi, merdiven dairesi vs. artık neresi uygunsa.)
@royalenes;
Kahkaha attım
vallahi bende opuspouaopguwqpougoqu
whatsappta emirhanın yazdığına baksana etiket atıyoruz görmüyorsun burda takılıyosun 😂 wp gel
0850 308 3419
Diğer işlemlerdeki tuşa tıklayın az bekleyin çalıyor
Hocam seve seve iade edecekler, hatta bence böyle bir durum yaşattıkları için en az 100-200₺lik bakiye de hediye etmeleri gerekiyor. Benzer bir sorunu binbinde yaşadım, hem tüm sürüşüm iade edildi, hem de yüksek tutarda hediye tanımlamışlardı. Motorun başından Martıya ulaşana kadar ayrılmayın
İşte bu ülkemizde artık kanıksanan suçsuzken suçlu durumuna düşme ihtimalinin sonucu. Adam nasıl gerildiyse doğru dürüst yazamıyor. Hâlbuki zerre kadar suçu yok, sorun ya yazılımda ya da ödeme sistemlerinde ama maddi ve manevi olarak yıpranan müşteri.
aynı şey binbin denen firmada başıma geldi ben bilerek açmadıklarını düşünüyorum bana giren paranın 1 kuruşunu da ödemedim daha video ve ekran resimlerini mailden iletin sizlik bir hata değildir
Zamanında arkadaşıma olmuş böyle anlatıyordu iade etmişler ücreti
Hepimiz arayalım müşteri hizmetlerini bulunduğunuz konumu ve motoru park edemediğinizi söyleyelim bir kaç kişi ararsa kesin oraya ekip falan yönlendirirler.
Martı hisseleri çakılıyor e böyle topladıkları paraları 1-2 ay borsada kullansalar falan acaba...
durum nedir açtılar mı telefonunuzu
rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana geçmiş olsun tekrardan iyi geceler.
Hocam sadece faturayı mı düşürdüler? Herhangi bir özür vs. sunmadılar mı? Bu durumu yaşatıp utanmadan o 100 lirayı da aldılarsa kullanmayalım martıyı
Herkesin aklında bulunsun diye yazıyorum, aynı olay aynı saatlerde benimde başıma geldi ve saatlerce müşteri hizmetlerine bağlanamadım. Fakat mobileti sabit bir şekilde park halinde 20/25 dakika bırakırsanız, motor otomatik kendisini kitliyor. Sonrasında sabah ola hayrola, müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah edersiniz zaten iadesini gerçekleştiriyorlar. Herkese iyi forumlar..
MÜŞTERİ HİZMETLERİ NASIL ulaşamadın diyen arkadaşlar için, 23.50 de biten sürüşümün 00.34 de çektiğim videosu, saat 2.30 da sorunum halledildi.
https://youtube.com/shorts/6v9edTgTttc?feature=share
manevi olarak bitmiş durumdaykm şuan mecidiyeköyde biryerde soğuk birşeyler içiyorum, şarjda telefon..