EDİT 2
MÜŞTERİ HİZMETLERİ NASIL ulaşamadın diyen arkadaşlar için, 23.50 de biten sürüşümün 00.34 de çektiğim videosu, saat 2.30 da sorunum halledildi.
https://youtube.com/shorts/6v9edTgTttc?feature=share
manevi olarak bitmiş durumdaykm şuan mecidiyeköyde biryerde soğuk birşeyler içiyorum, şarjda telefon..
EDİT
sorunumu sonunda halledbeildim, yazım hataları icin kusura bakmayın yeni yeninkendşme gelebşliyorum.
Son yazdığım mesajı birazdan huraya koyacağım
Saat 23.20 gibi martı mobilete bindim 30 dakika kullandım
23.50 den beri kart hatası veriyor, onlarca kart denedim, sürüşü bitiremiyorum. Para yazmaya devam ediyor . Gerekirse 1000 TL verip sürüşü bitireyim zaten o tutarı geçti sayılır
para şuan umrumda değil sinirimden ağlayacağım arkadaşım yanımda olmasa. cevahir AVM alt sokaklarında kaldım, motorun başından ayrılamıyorum kart kart kart hatası veriyor sürekli,
155 bile aradım çaresizliğimden, belki karakola gidip dilekçe yazma olur diye. ilk defa başıma böyle birşey geliyor. bu konuyu arkadaşın telefonundan açıyorum normal konuşma olarak hala biryerlere ulaşmaya çalışıyorum
bekçi yanımdan geçiyor bakmıyor, bana akıl vermiyor
martı müşteri hizmetleri telefonu 2.5 saattir açmıyor
Hem arkadaşımın telefonundan, hem kuzenim, hem ben arıyoruz aynı anda martıyı sğrekli bekletiyor
153 e yönlendirdi 155 i aradığımda orası açmıyor
ekip devriye arabası geçti bilmiyoruz diyip bastı gitti
çaresizim yardım edin, babamı aradım martıda eskiden çalışan bir arkadaşım vardı aradım açmadı onu uyandırmaya gitti belki biliyordur diye
lozan diyecek namussuz arkadaş olursa buyrun ekran görüntüsü, motor fotoğrafı atamıyorum başıma birşey gelir plaka vs zor durumdayım zor yazıyorum zaten
155 i 3 kere ard arda aramadım, basıp geri kapattım 2 kez aramassammı diye daha hatta bağlamadan boş duyar yapmayınız, elim kolum titriyor ne yapacağkmı bilmiyorum
BAŞINABÖYLR BİRŞEY GELEN VAR MI MOTORUN BAŞINDAN AYRILAMIOYRUM ŞAKA GİBİ