DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Arkadaşlar geçtiğimiz aylarda 7000 ile girmiştim hatta bir ara 8500 ü de zorlamıştı bu sepet şimdi 5000 lerde yani anlayacağınız 2k zarar yazdı.

Şimdi bilen arkadaşlara bir sorayım dedim.

1- ortalama düşürmek adına bir miktar hepsine eklemeler yapmak mantıklı mı? (500 er mesela?)

2- hiçbir şey yapmayıp bu sepetle boğayı beklemek mantıklı mı yine 1-2k kara bile gelse dokunmayıp devam mı?

Önerileriniz için teşekkürler, selamlar dostlar.
Kaçtan aldığını bilmiyorum. Aldığın her coinde kar ve stop lose noktası belirlemelisin. Eğer belirlediğin stop lose noktasıına gelmişsen zararına satmalısın. Ben de sürekli al sat yapıyorum alır almaz hedef noktasına satış için emir veriyorum iğne atıp satıyor alırken de iğne atıp alıyor örneğin 0,16 dan 1000 dolarlık woo aldım.Satış hedefim 0,25 stop loss noktam 0,14 . 0,14 altına düşerse zararına satarım.
Şimdi ekleme işine geleceksek söyle yapılır coini aldın ve işlem ters yönde gitmeye başladı o zaman aldığın miktarın 2 katını alacaksın. Tekrar ters yöne giderse son aldığın miktarın 1,5 katını alacaksın o da çok büyük meblağ yapar altcoin için bu kadar para harcanmaz. En sağlamı stop ve kar noktası belirlemektir.