Selamlar,
partneri olduğumuz firma Türkiye'den çekildiği için Türkiye üzerinden ödeme alamıyoruz. Çalışmayı devam ettirmek isteyen partnerlerinden talep ettikleri PayPal ve yurt dışından bir adres.
Sorunu çözmek adına Sırbistan, Makedonya, Bosna Hersek veya Arnavutluk'tan PayPal hesabı açıp; sanal ofis kiralayıp devam etmek istedim fakat balkan ülkelerinde verilen sanal ofis veya posta kutusu kiralama işlemleri ya profesyonel değil ya da 24 aylık kontratlarla sürdürülüyor.
Bu yüzden PayPal hesabımı ve partnerlik anlaşmasını balkan ülkelerinde yapıp, İngiltere'de veya Amerika'da kiralayacağım bir sanal ofis veya posta kutusu üzerinden yürütmek mümkün mü merak ediyorum.
Erişimi balkan ülkelerinden sağlarken, PayPala gireceğim adresin başka bir ülkede olması soruna yol açar mı? Hesap gelen giden trafiği aylık X.XXX-XX.XXX$ üzerinden ilerleyecek.
Ben ingiltereden şirket açtım 1stformations firması üstünden. Daha sonra ordaki bilgiler işe paypal business açtım hiç bi sorun çıkmadı. Bireysel paypalda da sorun olmayabilir. Ama açarlen mesela ingiltere üstünden açacaksanız bi proxy alıp o proxy ile açmanızı öneririm. Bireyselde adres bilgisi için adres kiralayabilirsiniz ukpostbox tarzı sitelerden. Wise hesabı açmak için ukpostbox kullanmıştım. adresi onların bana verdiği adres olarak girdim ve kart bile istedim. Ukpostbox a kart gitti oradan türkiyeye gönderdim kartıda. Bu şekilde 2 seçeneğiniz var. Forumda PayPal açanlar var da belli bi süre sonra bana açtıkları paypal kapandı. En temizi business olur