Selamlar Arkadaşlar,

Firebase üzerinden uygulama üzerinden Google, mail ve telefon ile girş hataları yaşıyorum.

Yapılabilecek tüm işlemler yapıldı. Sha1 kodları eklendi. cloud.consola eklemeler yapıldı. Google-services her seferinde yenilendi. Play konsoldan Sha1 ve Sha256 kodları alınıp eklendi. Ayrıca kod yenilenip tekrar eklendi. Uygulamadan Release ve Debug sha1 ve sha256 kodları eklendi. Ancak nafile sorun çözülemedi.

Uygulama normal şartlarda googla play'e yüklenmeden girişler yapılabiliyor. Ancak yüklendikten sonra bu girişler yapılamıyor. 10 defa gönderdim. İtiraz ettim. Sonunda 2 adet güncellemeyi kabul ettiler. Ama yine yüklendikten sonra girilemediği için uygulamayı kullanamıyoruz.

Uzaktan bağlanıp kontrol edecek. Sorunu izah edecek bir arkadaşa ihtiyacım var. Gerçekten anlayan bir kişi olsun. Çünkü bütün yolları denedim.