Selamlar... kendimi çok kötü hissediyorum açıkçası hem dertleşmekte istiyorum...

yazım hatalarım olabilir kusura bakmayın

Geçenler de annemin miğdesine kramplar girmesi sonucu acile gittik ve 3 saat oradaydık daha sonra eve geldik ve ağrıları halen devam etti... biraz biraz geçmeye başladı
ama sonra annemin hareketleri bir anda değişti bakışı değişti gözleri falan yüzü değişti... çok sinirli ve ruhsal olarak çok kötü görünmeye başladı hayatım da hiç böyle görmemiştim annemi
ara ara ağrıları geliyor ve hastaneye gidelim dediğimiz de de ortalığı yıkıyor istemiyor... zar zor hapları aldırdık... ananemi ve dedemi yoğun bakımca kaybetmiştik ve oradan çok korkuyor sanırım bu yüzden diye düşünüyorum
ama davranışları o kadar değişti ki beni çok sever ama nasıl anlatsam gözleri falan bakışı değişti böyle ruhsal olarak... söylemek istemiyorum ama delirmek gibi böyle
ne yapacağımı çözemiyorum hareketleri çok değişik böyle görmemiştim... gezdireyim doğaya götüreyim diyorum içi rahatlasın falan
o kadar kötü hissediyorum ki... bi abimi arayayım gelsin onu görsün arada dedim oda antalya da değilim dedi... babamla ev de kaldık öyle