Merhaba,

Son zamanlarda, dolandırıcılar veya taahhüt ettikleri hizmetleri yerine getirmeyen ve yarım işler çıkaran kişilerin sayısının çok fazla artması, R10.net'in bu tür olayların önüne neden geçmiyor ? Yada geçemiyor mu ? yada geçilmesini istemiyor mu ?
R10.net, güvenli bir ödeme sistemi oluşturup ödemeleri güvende tutarak, hizmet tamamlandıktan sonra ödemeleri gerçekleştirse; daonluk [siz anladınız bu gibi]benzeri bir yapı oluşturulmaz mı?
Bu şekilde onlarca hatta yüzlerce şikayet konusunun önüne geçilmez mi? Yada daha farklı ne yapılabilir yazık günah gerçekten bu durumlara çok üzülüyorum.

Bir kadın hocayla geçenlerde konuştum. Uzun zaman önce forumda aktif olduğunu ancak son yıllarda yaşanan dolandırıcılık vakalarının artması nedeniyle artık foruma bile giriş yapmadığını ifade etti. Benzer durumda olan birçok kişi olduğunu düşünüyorum. Bu kişilerin forumdan kaçmak yerine, forumda aktif olmaları daha mantıklı değil mi? Bu konuda daha güvenli bir forumda yer almamız gerektiğini düşünüyorum R10 yönetim ekibi bu konu hakkında daha önce açıklamalarda bulundu mu veya bu oluşan sorunların önüne geçmeyi düşünüyor mu ?