Valla hocam inanın bu söylediklerinize de hak veriyorum ama marketlere bulunduğum itham boş yere değil, kii hali hazırda benim yönetimimde olan gross marketlerimizin işleyişinden biliyorum ve görüyorum.. Ayrıca "lütfen fiyatları görünce 300 yıl sonra şehre inen "yedi uyurlar" gibi davranmayın." diyen esnafın da sattığı her ürünü kâr F'ndan kat kat üstünde sattığınıda biliyoruz ve buda onun korunma prensibi yani bi nevi alışagelmiş bahanesi..
hocam haklısın. ama sen enflasyonun ipini salarsan. stokçulukta olur , fırsatçılıkta olur, kaçakçılıkta olur, hırsızlıkta olur, arsızlıkta olur , namussuzlukta olur hatta ve hatta ahlaksızlık bile olur. ben bile buna kesin zam gelir diye 1 alacağımı mecburen 2 alıyorum. sen küçük bir örnek veriyorsun. senin yönetimindeki gross market ülkenin kaderini belirlemiyor sonuçta. (daha ucuza veren yer varsa oradan alırım ) aynı şekilde sahibinden de belirleyemez. sarı sitenin tek suçu malum partili olmamasındandır. yoksa sen böyle enflasyonu şişir ben zamlara çok kılıf bulurum. mesela mazota yapılan zam tek başına masum bir zammış gibi gelse de alt tarafta 100 küsür ürün kaleminde doğrudan fiyat artışına sebep oluyor. neyse konu uzun. iyi forumlar dilerim.