Coşkun hocam acikcası size saygım sonsuz; ama davetsiz başvuruların üye yapıldığı dönem sonrası "webmaster" kalitesinde düşüş yaşandı. Bunu kabul etmek lazim. Ben forumda bu ay 25 inde 5 yılımı doldurucam ki 15 yıllık üye arkadaşlarımız da var. Bizler mevcut kalitenin çok daha üst düzey olmasını sizin kadar forumu sahiplenen üyeler olarak talep ediyoruz. Bu tabii hakkımız. Gundelik sohbetlerin, sevgili durumlarının, siyasi paylaşımların cok ötesinde ve sadece webmaster alanında yoğunlaşan forum yaşamak istiyoruz. Ticari hamlelerinizi elbette haklı buluyoruz ancak siz de bizi anlayın lütfen. Bu forum sadece sizin degil. Burayı velinimet olarak gören hepimizin.
Örn; 5 yıldır her fırsatta "yabancı dilde makale yazımı " alt kategorisi ile "Çeviri" farklı alt kategoriler olmalı diyorum. Kimse ciddiye almıyor. Tr icerigi google dan ceviren herkes yabancı dilde icerik kategorisine ilan açıyor. Sevdigim moderatör arkadaslara da bildirdim. Dönüş olmadı.
18 yıllık bir platform.. 18 yıl çok uzun bir süre zaman, insanlar ve gündem değişiyor artık herkesin öncelikli amacı bilgi paylaşımından, yardım etmekten ziyade para kazanmak. Bu durumlar R10 ile alakalı değil doğrudan Dünya ve Ülke ile alakalı..