Merhabalar, iyi günler. Durum şu; browser olarak Chrome kullanıyorum. Chrome' da senkronizasyon için bir gmail hesabım açık. Bir sabah uyandığımda hotmail' ime gelen "microsoft tek kullanımlık kod" mesajını gördüm. İki aşamalı doğrulamam açık olduğundan çok takmayıp şifremi değiştirdim. Fakat birkaç saat sonra tekrar tek kullanımlık kod geldi. Böyle olduğunu görünce Chrome' un şifre öner özelliğini kullanıp güçlü şifre oluşturdum ve telefonumdan da autenticator açtım. Fakat yine şifremi buldu. Virüs taraması yaptırdım, bir şey çıkmadı. Chrome' da senkronizasyon için açık olan mailim hacklendi diye düşünüyorum ona da herhangi bir uyarı mesajı gelmiyor, onda da tüm güvenlik önlemleri açık. Sonrasında tekrar güçlü bir şifre önerip, Opera Gx' e girip şifremi kopyalayıp değiştirdim ve yine buldu.
Manuel girdiğim şifreleri bulabilir fakat Chrome' un random önerdiği şifreleri nasıl buluyor anlamıyorum. Garip bir nokta da neden sadece bu mailime giriş yapmaya çalışıyor; e-devlet, steam hesapları, amazon hesapları veya başka mailler varken anlayamıyorum. Şifreyi bulsa dahi iki aşamalı doğrulamayı ve autenticator' u geçemeyeceğini bildiğini düşünüyorum. Çok garip bir durumla karşı karşıyayım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.