RandomHack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca kimlik bilgilerini resmini herhangi bir yerde kullanmayacağınızı nereden bilebilir insanlar ? bu şekilde kimlik resmi istemek zaten yasal bir durum değil. savcı mısın polis misin ne diye sana kimliğimizin resmini atalım ?sen mevzuata uymayan bir durum hissediyor ve sunucularının kullanılmasını istemiyorsan işte o zaman sunucumu iptal edip benim ödemeyi yaptığım yönteme iadesini gerçekleştirirsin. ve ayrıca şu detayıda belirtmek isterim ki sen benim ne amaçta bu VDS i kullandığımı nereden biliyorsun ? demek ki insanlara bir yandan VDS satarken bir yandan da içerisinde neler kullanıyor girip inceliyorsun. bilgi hırsızlığı yapıyorsun. bu mu sizin kurumsallığınız ? benim VDS hesaplarımı dibine kadar incele orada bir yasa dışı bir işlemim yok ve benim bağlantımı sattığın hizmeti polis dışında kimse kapatamaz! sen dahi kapatamazsın ! hizmeti satıyor olman bu hakkı vermez sana ! yasa dışı bir iş olursa polis seni bulur ve sende benim ip bilgilerimi ödeme bilgilerimi kayıt olurken girdiğim tc ve tüm kimlik bilgilerimi verirsin. sen ne okuyorsun burada insanlara !!