Birincisi ben para iadesi talep ettiğim için benden doğrulama istemiyorsunuz ! benden doğrulama talep ettiğiniz için ben para iadesi istiyorum. siz insanlara sanki sizden bir iadeyi durduk yere istiyormuşum emposizesi yapmayın. ikincisi burada sanki bana ait olmayan bir ödeme ile ödemişim gibi bir algı oluşturmaya çalışmayın. burada sizin sayfanızda bir ödeme yaparken girdiğim kartımın bankasındaki kayıtlı telefon numarasına gelen kodu sizin siteme girerek bu ödeme yönteminin bana ait olduğunu zaten doğrulamış oluyorum. Buna 3D secure code ile korunma sistemi deniyor. Hani bilmiyorsan bunu bilmelisin önce. yani kullanılan 3D güvenlik kodu sayesinde kart, sahibi dışında farklı kişiler tarafından internet alışverişlerinde kullanımının önüne geçilmiş olur. senin bu ödeme yöntemimi şüpheli bulma gibi bir lüksün yoktur. Benim kullanmış olduğum kredi kartı bilgilerim sizin pos sisteminizde kayıtlı. madem sizden iademi alırken doğru kişiye iade verdiğinizden emin olmak istiyorsanız bu karta iade yapabilirsiniz. ayrıca siz kendinize kurumsal lakabını takmışsınız ama hiç profesyonel çalışmıyorsunuz. çünkü birini sistemden uzaklaştırırken ya da çalışmayı sonlandırırken almış olduğunuz bedeli iade etmeniz gerekir. iadesini yapar hesabını kapatır şüpheli gördüğüm için çalışmak istemiyorum dersiniz. hem paraya çöküp hemde seni şüpheli buldum demeniz ahlaka uygun değildir. sayın kurumsal bey.