TheOutsider adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam fiyatlar artsın. Ama akabinde kalite ve porsiyonlarıda düşürüyorlar. Ya fiyatı arttırın ya porsiyon küçültün, ikisini birden yapınca sağlam küfür yiyor benden işletme.

Hele kalite tamamen yerlerde. Örnek olarak zincir fast food restoranlarında bir burger 2015 zamanlarında çok lezzetliydi. Daha geçen gidip Burger King yedim, kalite yerlerde çöp oğlu çöp olmuş bütün firma. Bunun dışında 75 gramlık adana dürüm yapan tipler türedi 100 liraya, 75 gr et koyacağına direk ekmek arası soğan domates gönderseydin ahlaksız, bide üstüne etleri kokuyor. Böyle iş yapacaksanız batın hepimiz rahatlayalım.
Doğru hocam. Tek fiyatın yükselmesi değil sorun. Ayrıca kalite ve büyüklüğü aşırı düşüyor. basit bisküvilerde bile bu olay var.
Bakalım ne olacağız