elyesaayse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam teşekkürler faydalı bilgiler için kendimizi check etmiş olduk. Bende sizin gibi yapıyorum tek merak ettiğim konu, siteye makale girme rutininiz.
1.Günde kaç adet makale girişi yapıyorsunuz?
2. Zamanla üst sıralardan alta düşen içerikleriniz için neler yapıyorsunuz, özellikle search consol kısmında kayıp olarak görünenleri geri. Kazanmak için.
3. Spam baclinkleri düzenli olarak siliyor musunuz rutin nedir?
4.iç linkleme yöntemini nedir 1 makale de kaç adet yapıyorsunuz?
Şimdiden cevabınız için teşekkürler hocam
Merhabalar,

1.Günde kaç adet makale girişi yapıyorsunuz?

- Günde paylaştığımız makale için bir belirlenen hedef yok. Bazı günler 1 adet, bazı günler en az 5 adet.

2. Zamanla üst sıralardan alta düşen içerikleriniz için neler yapıyorsunuz, özellikle search consol kısmında kayıp olarak görünenleri geri. Kazanmak için.

- Bununla çok az karşılaştık. Eğer karşılaşsa idik içeriğe yeni anahtar kelimeler dahil ederdik.

3. Spam baclinkleri düzenli olarak siliyor musunuz rutin nedir?

- Evet.

4.iç linkleme yöntemini nedir 1 makale de kaç adet yapıyorsunuz?

- En az 3 adet yapmaktayız.

Rica ederiz, sevgiler.

basoglanh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler. Bol kazançlar.
Frequency5GHz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Net olarak şunu sormak istiyorum, örneğin elektronik buhar konusunda bilgili ve uzmanım, işin mantığı, teknolojisi, bilgi birikimi vs. dünyada kendime rakip görmüyorum. Bununla ilgili spesifik bir blog sitesi kurup, site tasarımına dizaynına içeriğine özgün ve orjinal (yapay zeka ile benzersiz görseller, açık kaynak videolar, zaten makaleleri direkt kendim yazsam) içerik üreterek ve bunu düzenli şekilde yaparak, bazı terimlere aşina değilim ama Youtube veya Instagram misali algoritmaya yaranarak gittikçe yükselen bir grafikte siteye trafik alma ve bu trafik yükseldikçe kaliteli banner reklamlar alma ve bu reklamlar ile tıklama veya gösterim başına belirli bir gelir oluşturma iş modeli midir bahsettiğiniz şey?
Merhabalar,
Adsense hakkında bilgi almak için aşağıdaki linke göz atabilirsiniz.

https://support.google.com/adsense/answer/6242051?hl=tr

Nicollin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@belkide; Hocam başarılarınızın devamını dilerim. 5 ağustos tarihinde bu gelir gerçekleştiğinde toplam ziyaretçi sayısı nedir acaba ?
Merhabalar,
10K'dır.

birsevda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşım için teşekkürler
Merhabalar,

Rica ederiz.