Geçen gün çeviri işi için 3 kere aradım sizi, ertesi günde 1 kere aradım geri dönüş yapmadınız. Belki telefonlara dönüş yaparsanız sizde milyonluk ofislere taşınabilirsiniz.
Çoluk çocuk dolu olduğunu düşündüğünüz bir platformda ne işiniz var o da ayrı bir olay
Hocam profilime bakarsanız ben "degerini bilen icin r10 velinimettir" yaziyor. Evet coluk cocuk doldu ama hala isini ciddi yapan, ust duzey firmalar da var nihayetinde.
Gelelim beni aramanıza, şükür islerimiz baya iyi. Yani para ile hava atmak degil hakkaten garip bi sekilde şu sacmasapan ekonomiye ragmen ozellikle son 4 - 5 aydir hic olmadigi kadar yogun. Telefona bakamamiş olabilirim. Whatsap dan yazaydın hocam.
Forumda ne işim var? Ben daha cok yurt disindaki firmalarin tr ye ceviri islerini aliyorum. Tr ici belirli islerde, vize evraklari vs calisiyorum. Onun haricinde r10 dan gelen de ek iş mahiyetinde. Ama benim web sitelerim, adsenseler, trendyol isleri de var. Forum elim ayağım o konuda.
Velhasıl, forum kalitesini zannımca düşürdü davetiyesix üye kayıtlarıyla ama beni bahlamaz. Ancak. Eleştirme hakkim da elbet vardir.