Hocam öncelikle çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için. Tercih listesini bu şekilde yaptım. Liste hakkında öneriniz varsa duymak isterim. Konyada oturuyorum ve kırıkkale de memleketim ondan dolayı üstlerdeler. Ankara üni ingilizce okuyan bir tanıdığınız var mı? Ve ingilizce okumak hakkında ne düşünüyorsunuz, Ankara diş ing gelme ihtimali var.
Ankara diş ing tanıdık var açıkcası onlar çok şikayetçi değiller ama zaten zor bir meslek bunu bi de ing eğitim almak bana saçma geliyor. Çoğu terim latince zaten globalde geçerli normal ing çözerseniz latince öğreniyorsunuz türkçede de. Ama ankara üni gerçekten eğitim ve dekan olarak çok iyi bir okul. İng olsa bile tercih edilebilir. Alttan alma ve eğitimde güzel bir sistemi var. Ama tıp dersleri çok ağır diyorlar. Harici olarak vr eğitimi de var başka okullardan farklı olarak.
Üniden ziyade şehir şehir de listeleyebilirsin istersen ben puana rağmen farklı şehirde okumak istemedim o yüzden konyayı alta yazmıştım. Bu arada ben de konyalıyım garip bi denk geliş 🤣.
Ankara üni bu sene kontenjan artırmış mı ? Onlara da bak