Fearlesslegend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen hocam kiraci hakli hatta tapuyu da adamin üstüne yapalım istediği gibi yaşasın
İşine gelmeyince de kaçamak cevaplar. Bir de karşı çıkanları, ev almaya durumları olmadıkları için kiracı olduklarından dolayı ev sahiplerini anlamadıklarını yazmışsınız. Kiracıyım, ev alacak durumum da var ama yatırım olarak eve gömmektense o parayla iş yapmak mantıklı geldiği için büyük ihtimalle hayatım boyunca kiracı olacağım Bu sebepten mal sahibinin malının değerini de anlıyorum söylediğinizin aksine. Gerçi bunu anlamak için empati yapabilmek yeterli. Daha 2 ay önce kiramı yüzde yüz arttırdık. Ben de mutluyum, ev sahibi de bu artıştan. Konuşarak ikimizi de mutlu edecek tutarda anlaştık. Adam senin gibi kafasındaki tutarla gelip ben bunu yapacağım yoksa çık dese, kirayı bir gün bile geciktirdiğimde beni darlasa %25'den fazla yapmazdım.

Ayrıca %25 kuralı olmasa bu sefer de Tüfeden yapılacaktı zaten artışlar sözleşmede aksini belirtmediğiniz sürece. Tüfeden yapılsa bile yine istediğiniz tutara yaklaşmayacaktı. Neden? Gerçek veriler açıklanmayor, yalan yanlış politikalar uygulanıyor. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Siz de bunun acısını kiracıdan çıkartmaya çalışıyorsunuz. O yüzden tez zamanda aynı duruma düşmeniz dileğiyle.