ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anlamadım hocam. ben tavsiye istemiyorum bir şey öğrenmeye de çalışmıyorum, konuyu siz açmışsınız. size ben Gurkanzone eğitimini satmaya veya ikna etmeye de çalışmıyorum, sadece kendi fikrimi ve eğitim alma ile almama arasındaki ve Gurkanzone eğitimi ile diğerleri arasındaki farklı olduğunu düşündüğüm konuyu yazıyorum. Siz beni fikrimden mi çevirmeye çalışıyorsunuz Raif kamacı ile ilgilenmiyorum hocam ben. ucuz olabilir. siz fikrinizi doğrulatayım diyorsanız onu da ben yapamayacağım. Belki Raif Kamacı daha iyidir, öyleyse tabi alın. Ben eğitimcilerin hepsini biliyorum araştırdım. üstelik eğitimleri dışında bir çok videolarını da izledim. Benim düşüncem takip açısından ve perspektif açısından Gurkanzone. ne olur bu mesajımı da alıntılayıp Raif e bir bak demeyin, böyle bir ihtiyacım yok inanın hocam. Ama siz 299 usd uygun diye alacaksanız sizin içinizi de rahatlatamam. Umarım seçtiğiniz yol doğru olur, başarılı olursunuz.
Gurkanzone tercih edicem sanırım hocam.
raif kamacıyı araştirin demedim hocam sadece arasında kaldığım için öneriniz ne olur diye demiştim.