ayseertekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç sanmıyorum kedi dediğin adamlar bir yazılımla milyonlar kazanıyor. Burda ki gibi 3 5 liranın peşinde değiller. r10 a gelip ne yapacak? dünyanız baya küçük bence . r10 da yazılımcı bile yok doğru düzgün. tanıdığım insanlar var yazılımcı yurtdışına çalışıyor. r10 a gelip 1000 liraya 5000 liraya iş mi kovalıcak )))

katılıyorum

usa de twitterda çalışan php uzmanı, almanyada delivery heroda çalışan golang uzmanı 2 bilgisayar mühendisi arkadaşım var. liseden yakın arkadaşlarım. ikisi de r10 un adını dahi duymamış. ilk duydugumda çok şaşırmıştım yani senelerce tr de okuyup çalışan insanlar ve yazılımcılar r10 u nasıl bilmezler falan diye, ancak sonradan anladım ki açıkcası buraya gelselerde pek işlerine yarayacagını sanmıyorum. onlara uygun bir piyasa yok, bilgi kütüphanesi de. burada dikkat edilirse yazılıma dair çok üst seviye bir paylaşım yok, zaten bunun için github gibi yerler kullanılıyor.

burası büyük platform eyvallah, ciddi bir piyasa var, çeşitli konularda ise ana piyasalardan birisi, ve de pek çogu için ekmek kapısı, hatta ana gelir kaynagı. ancak r10 dışında daha da kocaman bir dijital dünya var, burayı herşey olarak bilenler genelde r10 dışında var olamayan, farklı platformlardan piyasalardan gelir kaynagı olmayan, r10 olmasa aç kalacak insanlar oluyor