Tamam hocam sizin dediğiniz doğru olsun. Yaptığı ailevi değerlere yaptığı küfürler boşuna gitsin.
Aynen avukata gidip "lol'da bana küfür ettiler "diyecek bunun neresinde hata var ?
Hakaret TCK göre suç değil mi ?
Benim düşüncelerim bunlar, ben olsam davayı açardım. Siz açmış olduğunuz davayı kaybetmiş olabilirsiniz.
Konu sahibinin bir avukattan bilgi alması gerekiyor.
Konuyu takip edeceğim.
İletişim problemimiz var sanırım. Ben ne anlatıyorum siz ne diyorsunuz.
Lol'da küfür ettiler demende sorun yok ama karşında dava açabileceğin bir isim yok. Nicke dava açamazsın. Daha fazla bu konuya mesaj atmayacağım . Mesele küfür olunca bizim Türk milleti beynini bir kenara bırakıyor meseleyi gurur meselesi yapıyor duygusal hareket ediyor. Mantık ortadan kalkıyor. Ben ne anlatırsam anlatayım sen
küfür küfür diyeceksin başka bir şey demeyeceksin.
Parası ve vakti olan uğraşabilir ama sonuç alamaz. Ben binlerce şikayet gördüm kayda değer sonuca ulaşanı görmedim.
Seni anlıyorum ama normalde bile küfür davalarında sonuç almak çok zor iken , ismi bile belli olmayan , kimin küfür ettiğini kanıtlayamadığınız , Çoluk çocuğun karşılıklı akşama kadar birbirine sövdüğü yerlerde , davadan nasıl bir sonuç bekliyorsunuz.
Küfür eden kişiye en iyi ihtimalle dava açsan bile sonuç çıkmaz. Alacağı ceza senin verdiğin emek ve zamanın yakında hiç kalır.