2 haziranda girip 27 haziranda çıktım

Yeni geldim hocam. 4-1 dim. Tek güzel yanı iyi dostlar edinmekti. Yanınıza hocam bolca fanila ve iç çamaşırı alın.
Bizim bölükte haftada 2 kez duş vardı Pazartesi perşembe. Genelde öğleden sonra 2 gibi duş alıyorduk sonrasında komutanlar üstten kamuflaj alttan eşofman giymemize izin veriyorlardı.
İlk 1 hafta yürüme adım atma eğitimi görüyorsunuz hocam. Sonraki hafta atış eğitimi en sonda tören eğitimleri var. Tören eğitimleri en yorucu olanlar. Atış eğitimi en eğlenceli olan kısım

Yemekhanede özel şirket vasıtasıyla günde 3 öğün yemek çıkıyor. Ben kahvaltı dışında yemek yemedim yemekhanede tamamen kendi tercihimdi. Özel kantin ve bölüğün içinde özel pideci var hocam.
Nizamiyeden girdiğiniz gibi hocam bazı evrakları yazdırıyorlar sonrasında sizleri takım manga ayırıyorlar. Girişte bize zorunlu askercell aldırdılar. Ben hiç kullanmadım kendi hattımı kullandım.
İlaç yasak dediler ama koğuşlar 60 kişilik olduğu için ilaç sorunu yaşadık ve hastalık koğuşa girdimi herkes hasta oluyor. Askerlik genel olarak bedelli dahi olsa bence 1 haftadan sonra tamamen vakit kaybı.
Son olarak hocam

Amasya bir liman bense bir gemi bir daha gelirsem. ...... beni