By_tozi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajınızı baştan sona okudum , okumadan yorum yazmam zaten. Online oyun yönettiğinizide anladım.
Arkadaş riota bildirmiş , gelen mesajı okumanızı tavsiye ederim.
Benim bildiğim karşılaşmadaki ses ve mesajlar bir süre yedekleniyor , bu sesler delil niteliğinde ayrıca riot basit bir firma değil.
Yanlışım var ise düzeltir misiniz bende öğrenmiş olurum.
Bunu söyledim zaten. Ortada bir isim var mı ? Yok
Tam olarak neyi şikayet edeceksin ?

Avukata gidip lol'da bana küfür ettiler nickide şu mu diyeceksin ?
Riot bile adamın gerçek ismini bilmiyor.

Ben direk savcıya kanıtları verdim , iban isim her şey ortada iken 500 kişiyi dolandıran adama bile bir şey yapmadılar.

Savcının riota merhaba , xx kişiye küfür etmişler çok kızmış gözü dönmüş , nicki şu bana ip'sini verirmisin diyeceğini düşünüyormusun

Alıntı
Hassasiyet gösterip bu oyuncuyu bana bildirdiğin ve ekran görüntüsü attığın için teşekkür ediyorum. Hukuki haklarını tabii ki kullanabilirsin. Bunu biz yapamıyoruz. Senin bir avukatla iletişime geçmen çok daha iyi olacaktır. Zaten savcılığın bizimle iletişime geçmesin durumunda da gerekli bilgileri veriyoruz.
Bu oyuncunun gazını alma tekniğidir bende aynısını söylüyorum , Hatta geçen birisi küfür eden kişiyi arıyordu arkadaşlarına ulaşmış 20 bin Lira teklif etmiş adamın adresini verene : ) O kadar sinirlenmiş

Tabi yasal yoldan gideceğim derseniz gerçekten işin peşini bırakmaz , uğraşır kanıtlarla üstelerseniz karşı tarafı belki birazcık korkutursunuz ( oda profesyonel küfürcü değilse ) onun dışında bir işe yaramaz. O zamana kadar zaten ettiği küfürü bile unutursunuz oda başka konu.