kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim mesajımı okumadınız galiba. Ben online oyun yönetiyorum. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Ben hayatınızda yiyip yiyebileceğiniz tüm küfürlerin milyon katını yemişimdir.

Her birine dava açmış olsam ülkedeki Adalet sistemi tıkanır , hoş şuandada pek düzgün işlediği söylenemez

Sosyal medya yada r10'da küfür ettiğinizde genelde isim soyisim ve diğer bir çok bilgi gözükür ve sitenin yetkililerinden bilgi alabilirsiniz.

Ama oyunlarda çoluk çocuk her türlü işi çevirir ve kanıtların bile önemi yoktur. Oyun yönetiminin verdiği bilgiler bile işe yaramaz, herkes birbirinin karakterine girer. Kimin ne yaptığını ispat bile edemezsiniz. Zaten isim soyisim gibi bilgilerde oyunlarda kayıt olurken verilmez.

Daha yazmadan bir çok detay vay . kısaca küfürü dert ediyorsan oyun oynamayacaksın bu kadar basit.
Mesajınızı baştan sona okudum , okumadan yorum yazmam zaten. Online oyun yönettiğinizide anladım.
Arkadaş riota bildirmiş , gelen mesajı okumanızı tavsiye ederim.
Benim bildiğim karşılaşmadaki ses ve mesajlar bir süre yedekleniyor , bu sesler delil niteliğinde ayrıca riot basit bir firma değil.
Yanlışım var ise düzeltir misiniz bende öğrenmiş olurum.