kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 senedir online oyun yöneten biri olarak bir kaç şey yazayım.

Öncelikle küfürü dert eden biriyseniz online oyun oynamayın. Bu oyunlarda her gün milyonlarca küfür edilir. Her küfürde dava açılsaydı mahkemeler işleyemezdi.

Ülke tüm kaynağı küfür davalarına ayırırdı

Küfür ettiler diye dava falan açamazsınız. Şöyle bir şey olur yönetime küfürleri iletirsin. o sana kişinin ip bilgisini verir. Fakat isim soyisim gibi bilgiler kayıt olurken alınmamışsa eğer bir şey yapamazsınız. Bilgiler varsa sende bununla gider şikayet edersin.

Polis yüzüne bakar , içinden güler , yüzüne gülmez ama
Davayı açarsın. Ucu açık olarak hiç bir yere varmaz , uğraştığın ile kalırsın.

Dolandırıcılık durumunda kanıtlarla dava açanlar oldu . bende bilgi verdim ama sonuç alanı görmedim hiç. Oyunları ciddiye almıyorlar.

Tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki doğruda yapıyorlar. *********** diye adam banlıyorsunuz , 1 hafta sonra şikayet eden kişide diğer kişiyi başka bir yerde dolandırdığı ortaya çıkıyor. Arkadaş çevresinde birbirinin itemini charını çalma çok oluyor.

Küfür etti diye ceza veriyorsun. meğersem küfürü diğeri ilk etmiş , yada aralarında başka bir mevzu var. Oyunlarda neyin ne olduğu suçlu kim belli değil.
Hocam merhaba, fakat dediklerinizi katılmıyorum. Bu küfürler ağır küfürler olduğunu belirtmiş zaten , o zaman herkes birbirine küfürler etsin sosyal medyada veya r10 da.
Başınıza geldiği zaman anlarsınız. İyi forumlar.