Valla tek derdimiz bu olsa keşke. Bu kadar hassas iseniz neden oyun oynuyorsunuz? Yaş ortalaması genellikle belli, oyunun heyecanı ile küfür etmiş olabilir.
Dilekçe ne olacak, "Hakim bey, bu bana küfür etti, kızın ona mı?" diyeceksiniz?
Biraz üç maymun oynayın... Trafikte onlarca insan birbirleriyle akraba oluyorlar.
Azıcık gözünüzü açsanız keşke... Diyeceğiniz şey,
Hakim Bey, bu kişi benim ailevi değerlerimi ayaklar altına aldı. Söylediği sözlerden sonra onurum kırıldı, psikolojim bozuldu, iş ve ev hayatım düzensizleşti. Ayrıca bunlar olmasa bile. TCK m.125/3 e göre hakaret etmek bir SUÇTUR.
Hakim Bey, örnek dava olarak Cumhurbaşkanımızın, sevgili Muhalefet liderlerimizin (ki çoğu artık milletvekili değil) açtığı davaları örnek olarak almanızı rica ederim.
Ayrıca, yine sözde DİN büyüklerimizin de açtığı davaları eklerseniz, elde edeceğim geliri de görebilirsiniz.
Azıcık gözünü aç be adam 3 maymun ne ya. Bas davayı al parayı bas davayı sana küfür eden adam hakim karşısında ezilsin. Bir daha hakaret etmesin. Siz alıştınız galiba. Onurunuzn ayaklar altına alınmaması için burada DEVLET var. 3 maymun a gerek yok. He siz dersiniz ki benim onurum yok haysiyetim yok devlette umrumda değil akraba olmaya devam edebiirsiniz. Siz derken şahsınızı değil, bu tip düşünceler içerisinde olanları kast ediyorum.