Kiracının haklı durumu yok hocam zaten 1.sözlesme orta da yok yani %25 veya evlensem bile çıkaramam diye durum yok 2.şuan kirayi ödemediler ödeseler bile kocası hapiste iken ne kadar süre ödiyebilirler belli değil kirasinda değilim çıksınlar ev ben o eve geçene kadar boş kalsin yine okeyim ben
Hocam hala inatla kendi yazdığınız senaryoya inanıyorsunuz, insanlar size a diyor siz yok hocam öyle şey olur mu, öyle değil. diyorsunuz.
E siz insanların söylediklerine inanmayıp inkar edecekseniz neden bu konuyu açtınız ?
siz sadece size destek verenlere evet hocm kesinlikle, doğru olan bu. diyorsunuz.
Sizin için acı ama gerçek, kiracınızı çıkartamazsınız.
Sözleşme kaybolmuş, kaybolsun hocam size banka yoluyla bu adam kira yolluyor mu ? yolluyor. Mahkeme bu dekontlara bakar, derseniz ki kanıtlayamaz, e bu adam size yıllardır neden para yolluyor ? o zaman sebepsiz zenginleşmeden ceza yersiniz
%25in üzerinde zam yapıyorsunuz, bu hususla mahkemeye giderseniz yine sizin zararınıza.
2 gün kirayı geciktiriyormuş ve bunu çok büyük sorunmuş, en büyük sorunmuş gibi anlatıyorsunuz.
Evet geciktirebilir, hiçbir sorun teşkil etmez.
Hocam siz kendiniz yazıp kendiniz çiziyorsunuz. Siz bize karşı kendinizi haklı çıkaracağınıza gidin kiracınızın karşısına bunları söyleyebiliyorsanız söyleyin
Kiracınızı bu şekilde çıkartmanız imkansız.
Hadi benim söylediklerimi de inkar edin, hayır doğru değil deyin vallahi merakla bekliyorum, sabah sabah gülmeye ihtiyacım var 😊